Vossebelt & Kuijper Exploitatie BV

Vossebelt & Kuijper BV
adviseurs voor
organisatie en automatisering
Hardis Nederland BV ontwikkelomgevingen @Nowyoursite.com BV
internettoepassingen
IT Logic automatisering
systeemprogrammatuur
Het creëren van onafhankelijkheid van tijd en plaats, waarbij de ultieme procesgedachte op de eerste plaats komt. Het adviseren en ontwikkelen van bedrijfskritische systemen met als specialisatie "applicatie integratie". Het toegankelijk maken en ontwikkelen van mogelijkheden van het internet. Het aanpassen en ontwikkelen van bestaande of geheel nieuwe automatiserings-systemen.

De adviseurs van Vossebelt & Kuijper ontfermen zich over vraagstukken op het gebied van bedrijfs- organisatie, bedrijfskunde en techniek met als speerpunten kwaliteitszorg en Informatie en Communicatie Technologie (ICT).

Kwaliteitszorg en informatisering zijn hulpmiddelen waar u de hele dag gebruik van maakt. Om deze hulpmiddelen te optimaliseren bieden wij u de volgende diensten:

  • Procesoptimalisatie
  • Kwaliteitsmanagement
  • Groupware
  • Workflow management
  • Interim projectmanagement
  • ITIL
  • Telecom Scan
  • E-commerce

Om de processen in kaart te brengen maken onze adviseurs gebruik van de tool Adelia. Een hulpmiddel voor het structureren en optimaliseren van het gehele informatieproces. De ontwikkelomgeving Adelia is geschikt voor het integreren van uw AS/400, Unix en Windows platform en de DB2, Oracle en SQL server databases. Voor technische inrichting van de systemen maken wij gebruik van de kennis van IT Logic

Hardis is tevens leverancier van het Warehouse Management Systeem, genaamd Reflex. Het pakket ondersteunt de gehele magazijnafhandeling en biedt interfaces voor verschillende systemen, waaronder SAP.

Voor meer gedetailleerde informatie raden wij u aan een kijkje te nemen op onze website:
www.hardis.nl

In deze tijd waarin de informatiestroom en behoeften van uw klanten steeds sterker toenemen, is het belangrijk om de juiste keuzen te maken met betrekking tot juist die informatie die voor uw klanten van belang is.

Nadat alle processen in uw organisatie volledig geoptimaliseerd zijn, kunt u naar buiten treden via het internet. Want juist de koppeling tussen uw interne organisatie en uw website zorgen voor een perfecte uitstraling. De adviseurs van Vossebelt & Kuijper kunnen u hierin begeleiden.

@NowYourSite.com biedt u:- Ontwikkeling en marketing van internetprojecten, waaronder e-commerce.- Verlenen van internetservices, zoals registratie van domeinnamen, ontwerp, bouw en hosting van websites en Lotus Domino applicaties.

Voorbeelden van verrichte werkzaamheden treft u op:
www.nowyoursite.com

Onze programmeurs bouwen systemen op maat voor uw organisatie, waarbij de ontwikkelingen in de moderne informatietechnologie nauwlettend in de gaten gehouden worden.

Belangrijk is dat we uw interne organisatie als uitgangspunt nemen zodat er een duidelijk beeld ontstaat van uw wensen en behoeften. De adviseurs van Vossebelt & Kuijper BV kunnen u hierin begeleiden.

Uw wensen en behoeften worden projectmatig verwerkt tot een compleet geautomatiseerde oplossing voor uw organisatie. Gehanteerde platforms zijn onder andere DB2, Oracle, SQL Server en Lotus Domino.

Bent u benieuwd hoe uw automatiseringsbehoeften vervult kunnen worden?Kijk dan op:
www.itlogic.nl