Geen dikke rapporten, maar werkende oplossingen.

Vossebelt & Kuijper beschikt over adviseurs en projectleiders die een schat aan ervaring meebrengen vanuit hun rijke arbeidsverleden om voor dit soort vraagstukken een duidelijk oplossing aan te dragen. Daarnaast helpen wij u om deze oplossing binnen uw organisatie operationeel te krijgen. Ons werk houdt dus niet op na het geven van een goed advies!

Bruikbare resultaten.
Het duurzaam verbeteren van de functionaliteit en de concurrentiepositie van een organisatie wordt met name bereikt met een effectieve integratie van het organisatie- en informatiseringsbeleid. Ervaring uit de praktijk leert dat deze integratie een strategisch wapen is. De adviseurs van Vossebelt & Kuijper ontwikkelen strategieŽn en oplossingen om met de inzet van de meest actuele Informatie en Communicatie Technologie (ICT), deze integratie gestalte te geven en waar mogelijk nieuwe kansen te creŽren.

Wij leveren kwaliteit, ook wat betreft kwaliteitssystemen.
De adviseurs van Vossebelt & Kuijper ondersteunen u bij het opzetten van een kwaliteitssysteem dat van belang is om uw organisatie effectief te laten functioneren. Een kwaliteitssysteem invoeren en handhaven betekent simpel gezegd, dat er gewerkt moet worden volgens afspraken. Deze met elkaar gemaakte afspraken zijn erop gericht dat we de dingen in ťťn keer goed doen.